Клуб .:. Вековете на Атанас Буров

Бъдете един от нашите членове...

Лидия Шулева
  • Женски пол
  • София
  • България

Приятели на Лидия Шулева

  • Николай Увалиев
 

Страница на Лидия Шулева

Получени подаръци

Подарък

Лидия Шулева все още не е получил(а) никакви подаръци

Направи подарък на Лидия Шулева

Профилна информация

Професия (сега и в близкото минало)
мениджър, консултант

Блог на Лидия Шулева

Отзив за книгата

Тази вечер дочетох книгата "Вековете на Атанас Буров". Малко е да кажа, че сам впечатлена. Най-напред искам да благодаря на г-н Увалиев за това прекрасно четиво. Това е наистина дълбок, много искрен и човешки разказ за живота и делата на един велик българин. В тази книга има толкова много събрани на едно място мъдрости, че на човек му се иска пак и пак да ги чете. Прочетох някои от тях и на сина си. Той силно се заинтересува и ще прочете цялата книга. Да прав е автора - сияят нетленните мъдри… Продължи

Публикувано на Септември 6, 2009 в 8:46pm

Стена за коментари (2 коментара)

Трябва да сте член на Клуб .:. Вековете на Атанас Буров, за да добавяте коментари!

Включи се в Клуб .:. Вековете на Атанас Буров

На 5:18pm в Септември 13, 2009, Николай Увалиев казва...
Мнозина знаят Лидия Шулева като политик и икономист. Но мнозина ще бъдат изненадани от нейния траен стремеж за усъвършенстване. Ето кратки сведения за това. Тя е инженер по електроника и магистър по финанси, звания добити в най-добрите наши университети. Специализирала е "Мениджмънт и маркетинг" в Мюнхен,"Управление и консулт" в SESMA към Европейската общност, "Мениджмънт и финански" в Токио и Братислава. Тя бе министър на икономиката и на труда и социалната политика , зам.-министър председател през 2001-2003 година. Бе депутат в 39-то и 40-то Народно събрание, а през 2007 година - член на Европарламента. Удостоена е със Световната награда на ООН за принос към целите на организацията.
На 8:29pm в Септември 6, 2009, Лидия Шулева казва...
Тази вечер дочетох книгата "Вековете на Атанас Буров". Малко е да кажа, че сам впечатлена. Най-напред искам да благодаря на г-н Увалиев за това прекрасно четиво. Това е наистина дълбок, много искрен и човешки разказ за живота и делата на един велик българин. В тази книга има толкова много събрани на едно място мъдрости, че на човек му се иска пак и пак да ги чете. Прочетох някои от тях и на сина си. Той силно се заинтересува и ще прочете цялата книга. Да прав е автора - сияят нетленните мъдри слова и идеи на Буров и ще живеят векове наред в мисловния бесмъртен свят. А ние като българи с право можем да се гордем, че той е бил и е останал българин - Велик Българин!
 
 
 

© 2021   Created by Николай Увалиев.   Представено от

Докладвай проблем  |  Условия на обслужване